TJENESTER

VI

TILBYR

SKREDDERSYDD EKSPERTISE FOR HVERT ARRANGEMENT. FRA KOMPLETT PROSJEKTLEDELSE TIL DETALJERT DELTAKERREGISTRERING.

VÅRT TEAM KOMBINERER INNOVASJON OG PRESISJON FOR Å REALISERE DINE VISJONER OG SIKRE SUKSESS FOR ARRANGEMENTER AV ENHVER STØRRELSE OG KOMPLEKSITET.

Prosjektledelse

Prosjektledelse for ditt arrangement

Realiser ditt arrangement med vår omfattende prosjektledelse. Fra strategisk planlegging og kreativ konseptutvikling til detaljert gjennomføring og evaluering – vi sikrer at hvert steg er målrettet mot suksess.

Regnskap/
Budsjettkontroll

Gjør ditt arrangement økonomisk robust med vår hjelp

Vår ekspertise i økonomistyring dekker alt fra honorarer til forelesere og fakturering av sponsorer, til detaljert håndtering av MVA-oppgjør. Vi sørger for en sømløs finansiell administrasjon for alle aspekter av dine prosjekter.

Deltakerservice

Fullstendig deltakerservice fra invitasjon til oppfølging

I vår tilnærming til deltakerhåndtering kombinerer vi personlig oppmerksomhet med profesjonell effektivitet. Vi tar hånd om alt fra individuelle invitasjoner til nøye utformede navneskilt og deltakerlister, og sikrer at hver deltaker mottar oppmerksomheten og omsorgen de fortjener.

Abstracthåndtering

Effektiv håndtering av abstracts for vitenskapelige kongresser

Innsendte abstracts fra ulike kompetansemiljøer er avgjørende for utformingen av vitenskapelige kongresser. Vi sikrer en smidig og digital behandling av disse abstracts ved hjelp av vårt pålitelige arrangementssystem, som er designet for å møte de spesifikke behovene til slike kongresser.

Konferanse & event app

Din konferanse i egen app

Med vår app får deltakerne ved arrangementet all nødvendig informasjon lett tilgjengelig på sin telefon. Appen tilbyr praktisk informasjon, hotell- og programdetaljer, deltakerlister, og mye mer. Alt er skreddersydd for å møte dine og deltakernes behov, og bidra til en sømløs opplevelse.

Sosialt program

Sosialt program – Gyro AS

Skreddersydde sosiale arrangementer for enhver konferanse

Fra mottakelser og gallamiddager til idretts- og konsertopplevelser, vi tilpasser hver detalj for å skape perfekte nettverksmuligheter og minneverdige øyeblikk, tilpasset ditt arrangement og din målgruppe.

Hotellbooking

Helhetlig hotellbooking for ditt arrangement

Vår hotellbookingtjeneste håndterer alt fra forhandlinger til bekreftelser og ombookinger, sikrer de beste avtalene og frigjør deg fra økonomisk risiko. Vi koordinerer alle detaljer – fra rom til måltider – for en problemfri arrangementopplevelse.

Møteteknikk

Profesjonell møteteknisk gjennomføring

Vi sørger for at konferansen skinner teknisk. Vår tjeneste fokuserer på å optimalisere lyd, lys og visuelle presentasjoner, tilpasset lokalets utforming og dine spesifikke behov. Enten det krever arenaens eget utstyr eller eksterne leverandører, finner vi den beste tekniske løsningen for ditt arrangement.

Transport

Sikker og effektiv transport for ditt arrangement

Vi sørger for at konferansen skinner teknisk. Vår tjeneste fokuserer på å optimalisere lyd, lys og visuelle presentasjoner, tilpasset lokalets utforming og dine spesifikke behov. Enten det krever arenaens eget utstyr eller eksterne leverandører, finner vi den beste tekniske løsningen for ditt arrangement.

Utstilling

Skreddersydde utstillingsløsninger for ditt arrangement

Vår tilnærming til utstillinger kombinerer skreddersydde løsninger med komplett håndtering, fra salg og kontrakter til fakturering og praktisk gjennomføring. Vi sikrer at din utstilling blir en viktig inntektskilde og en effektiv plattform for markedsføring.

Foreleserservice

Effektiv støtte og koordinering for forelesere

Vi sikrer at forelesere får optimal støtte gjennom skriftlige avtaler, håndtering av honorarer og tekniske behov, for å garantere en vellykket og problemfri opplevelse for både forelesere og deltakere.

Gjennomføring

Sømløs gjennomføring av ditt arrangement fra A til Å

Våre erfarne prosjektledere tar hånd om alle aspekter ved ditt arrangement. Vi sikrer en feilfri opplevelse fra registrering til nedrigging, med detaljert fokus på informasjon, koordinering og logistikk. Vårt mål er å gi deg en bekymringsfri og minneverdig eventopplevelse.

Evaluering

Innsikt og forbedring gjennom målrettet evaluering

Optimaliser dine arrangementer med vår evalueringstjeneste. Vi gjennomfører detaljerte analyser, gir innsikt og forslag til forbedringer, og sikrer at hvert arrangement blir en læringsmulighet for fremtidig suksess.

Nettsider og sosiale medier

Skreddersydde nettsider og sosial mediehåndtering

Styrk din konferanse med skreddersydde nettsider og målrettet bruk av sosiale medier. Vi tilpasser digital markedsføring til dine behov og budsjett, for maksimal rekkevidde og engasjement.