De verdifulle møtene

Om verdens nasjoner skal møte til et idrettsarrangement, om flere tusen fagfolk møtes til konferanse eller om en håndfull personer setter seg rundt et styrebord, Gyro Conference leverer rammen for de verdifulle møtene.

Våre 12 medarbeidere skal med innsikt, mot og entusiasme bevege ditt publikum.

Som et av landets ledende konferanse/PCO-selskap kan Gyro Conference AS skilte med et komplett tjenestespekter. Samtidig har vi enestående kompetanse på event gjennom tett samarbeid med søsterselskapet Gyro AS – et av Norges største bærekraftige eventbyrå. Til sammen er Gyro-gruppen totalleverandør innenfor MICE-segmentet (Meetings, incentives, conferences and events)

Som kunde står du fritt til å velge en totalleveranse eller plukke enkeltvis fritt fra våre kompetanseområder:

Prosjektledelse

En vellykket konferanse handler om å ha kontroll på uendeligheten av detaljer. Du får tildelt en personlig prosjektleder som følger prosjektet fra A til Å.

Deltakerservice

En hyggelig og profesjonell håndtering og oppfølging av hver enkelt deltaker er viktig. Vi ordner alt relatert til invitasjoner, navneskilt, deltakerlister og statistikker.

Hotellbooking

Vi sørger for innbetalinger, bekreftelser og eventuelle endringer mot hotell i forkant av arrangementet, slik at du ikke bærer noe form for økonomisk risiko/forpliktelse.

Regnskap/budsjettkontroll

Vi har solid erfaring med økonomistyring. Vi holder tak i alt fra lønn til forelesere, fakturering av sponsorer til fullstendig MVA-oppgjør.

Gjennomføring

Prosjektleder styrer vår stab som sørger for prikkfri gjennomføring. Fra registreringsfase, til informasjon og logistikk underveis og til nedrigg.

Abstracthåndtering

Vitenskapelige kongresser formes av innsendt abstracts fra kompetansemiljøer. Abstracts håndteres digitalt gjennom vårt arrangementssystem – EventsAir levert av Centium Software.

Sosialt program

Det er innen gode sosiale rammer nettverk bygges. Vi arrangerer alt fra mottagelser og gallamiddager med underholdning, til opplevelser på idretts- eller konsertarenaer.

Event

Vårt søsterselskap Gyro er Norges ledende leverandør av opplevelsesbasert kommunikasjon. Med mer enn 30 års erfaring fra oppdrag for næringslivet og offentlig sektor er de med deg hele veien – fra konseptutvikling til gjennomføring.