WE

ARE

GYYYYRO

CONFERENCE

VI TROR PÅ AT DELTE OPPLEVELSER BYGGER STERKERE RELASJONER.

VI ER EN DEL AV LIWLIG OG HAR VÅR BASE I NORGE, MED TILSTEDEVÆRELSE I SVERIGE, FINLAND OG DANMARK.

VI LAGER FANTASTISKE OPPLEVELSER SOM HAR EN FAKTISK INNVIRKNING PÅ MERKEVAREN, BEDRIFTSKULTUR, SAMFUNN OG I MARKEDET.

Vi er Gyro Conference

Som en stolt del av LIWLIG-familien, med vår base i Norge og tilstedeværelse i Sverige, Finland og Danmark, fortsetter Gyro Conference å tilby førsteklasses tjenester innenfor møter, insentiver, konferanser og arrangementer (MICE).

Vi tror på at delte opplevelser bygger sterkere relasjoner, og dette reflekteres i våre tilbud og tjenester

Som et av landets ledende konferanse/PCO-selskap, tilbyr Gyro Conference AS et komplett tjenestespekter. Vår unike kompetanse på event er ytterligere styrket gjennom tett samarbeid med vårt søsterselskap Gyro AS – et av Norges største bærekraftige eventbyråer. Som kunde hos Gyro-gruppen, som nå er en del av LIWLIG, står du fritt til å velge en totalleveranse eller plukke enkeltvis fritt fra våre kompetanseområder.

Våre verdier

Vårt team på 13 medarbeidere er dedikert til å skape fantastiske opplevelser som har en faktisk innvirkning på merkevaren, bedriftskultur, samfunn og i markedet. Med innsikt, mot og entusiasme, er vi her for å bevege og engasjere ditt publikum.

We turn moments into momentum!

We above me

VI er det sterkeste ordet vi vet om. VI er rettferdighet for alle, inkludert kunder og leverandører. VI er vår energi som deler på alt fra det tunge arbeidet til de gode stundene. VI er vår forpliktelse til å lykkes sammen.

Braver than yesterday

Vi har alltid motet til å være innovative og prøve noe nytt. Samtidig tar vi ansvar for våre beslutninger og er alltid ærlige og direkte i vår kommunikasjon. Når vi er ærlige mot oss selv, er vi ærlige mot alle andre.

Passionate beyond reason

Vi er drevet av en lidenskap for det vi gjør, og derfor er vi nøye til hver minste detalj. Den samme lidenskapen gjør at vi også elsker våre kunder. Vi går alltid til ekstraordinære lengder fordi det er mer enn «bare en jobb», det er vår naturlige drivkraft.

Always there

Tillit og vår pålitelighet er vår grunnmur, og er bygget på tusenvis av små handlinger hver dag. Vi har en enkel regel: Gjør det du sier du skal gjøre. Og uansett hva som skjer, står du aldri alene.