Enovakonferansen

Enova SF arrangerer årlig en stor konferanse innen miljø hvor Gyro er ansvarlig for hele konferansen og Gyro Conference er ansvarlig for deltagerservicen.

Heidi Myrseth
PROJECT MANAGER

heidi.myrseth@gyro.no
+47 920 10 998

Enova SF arrangerer årlig en stor konferanse innen miljø hvor Gyro er ansvarlig for hele konferansen og Gyro Conference er ansvarlig for deltagerservicen. Det sendes ut årlig over 8000 invitasjonsutsendelser, hvor et deltagerantall ligger på 700 deltagere.

Sted: Trondheim
Tid: Årlig
Deltagere: 700

Gyro Conference sørget for utsending av teaser, invitasjoner, nyhetsoppdateringer og praktisk info til alle påmeldte deltagere.

Det ble etablert skjema for online påmelding til konferansen, parallellsesjoner, kundeseminar, måltider og hotellbestilling. Videre sørget Gyro Conference for oppfølging av hotellavtaler og avbestillingsfrister, med navnelister, endringslister til hotellene og oppfølging av no show.
Vi leverte også en egen konferanseapp med muligheten for å booke tid hos rådgiver, sende spørsmål til programleder, lage din egen kalender med mer.

I tillegg sørget vi for at faktura og purring til deltakere ble utsendt. Gyro Conference produserte navneskilt, sørget for ankomstregistrering og servicedesk under hele konferansen. Alle deltagerne registrerte seg via online påmeldingskjema til parallellsesjoner/seminarer, og de fikk SMS med praktisk info før, under og etter konferansen.