Konferanse på Gardermoen: Den ultimate guiden

Gardermoen er et mekka for konferansegjester fra hele verden. Med kort vei til fly, hotell, mat og aktiviteter er det ikke overraskende at flere legger sine konferanser, kurs og møter til området. Her finner du den ultimate guiden for deg som vurderer å arrangere konferanse nær Gardermoen.

Logistikk

Gardermoen er det desidert beste stedet for deg som ønsker å arrangere en praktisk og effektiv gjennomføring av din konferanse med sentral beliggenhet. Med over 30 innenlands flyruter er det ikke noe problem å komme seg til Oslo Lufthavn fra de aller fleste norske byer.

Med shuttlebusser som går hvert 15-30 minutt kommer man seg enkelt fra flyplassen til konferanselokalet. De fleste hotellene og konferansesentrene på Gardermoen har egne avtaler med busselskapene. Flyplassen har også en stor taxiholdeplass.

Konferanselokaler og overnatting

Vi anbefaler å holde konferanse på hotell med egne konferanserom. Ta hensyn til blant annet hvor stor plass dere trenger, servering, pris og service. På Gardermoen finner du flere titalls hotell med egne konferanselokaler. Under finner du et utvalg av steder som er verdt å sjekke ut.

For store konferanser: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Det opplagte valget for store konferanser. Clarion Hotel & Congress har nesten 40 konferanserom og regnes som et av Norges største konferansehoteller.

Det største rommet, kalt The Qube, har plass til 6000 personer og rommer en egen scene. Dette lokalet passer perfekt for deg som ønsker å arrangere en større kongress eller messe. Hotellet tilbyr treningsrom og steambad, badstue og isdusj for slitne konferansegjester.

For de som vil ha kort reisevei: Radisson Blu Airport Hotel

Få skritt fra flyplassen ligger Radisson Blu Airport Hotel. Her kan du velge mellom 36 nyrenoverte møterom med plass til rundt 360 personer. Alle møterommene og hotellrommene har lydisolerte vegger. Hotellet har en stor bankettsal med plass til 350 gjester for større eventer.

Radisson Blu Airport Hotel

For de som vil være nær naturen: Quality Airport Hotel Gardermoen

Hotellet ligger ti minutter unna flyplassen og er perfekt for dere som ønsker å holde konferanse i landlige og grønne omgivelser. Quality Airport ligger tett inntil skogen og har kort vei til skogsstier, samt badevann om sommeren og skøytebane om vinteren. Hotellet ble renovert i 2018 og tilbyr toppmoderne konferanselokaler og hotellrom i skandinavisk stil.

For de som vil ha den beste frokosten: Thon Hotel Oslo Airport

Kun ti minutter unna Oslo Lufthavn finner du Thon Hotel Airport. Hotellet spesialiserer seg på konferanser og forretningsmøter og har et moderne preg med alt nødvendig utstyr.

Vegg-i-vegg finner du Thon Congress Gardermoen som har plass til 3 400 personer. Kjeden er anerkjent for sine frokostbuffeer og serverer i tillegg flott kveldsmat. For de som liker å trene har hotellet et eget treningsrom med moderne utstyr for både styrke- og kondisjonstrening.

For de som vil ha det hjemmekoselig: Garder Kurs- og Konferansesenter

Garder Kurs- og Konferansesenter ligger i kort avstand fra Oslo Lufthavn og tilbyr konferanserom med kapasitet fra fire til 60 gjester. For de som liker action har Garder en egen innendørs skytebane for teambuilding.

Garder Kurs- og Konferansesenter

Mat og bevertning

De fleste stedene på Gardermoen tilbyr frokost, lunsj, middag og snacks til sine konferansegjester. Det er også mulighet til å få skreddersydde menyer. Husk å gi beskjed på forhånd dersom det forekommer allergier, dietter eller lignende i reisefølget.

Aktiviteter

Dagene kan fort bli lange dersom man sitter innestengt på et konferanserom i mange timer. Derfor kan det være lurt å bruke deler av konferansen på aktiviteter som passer for reisefølget.

Gardermoen og Oslo byr på et stort utvalg aktiviteter som passer alle og enhver. Under er en kort liste over noen av våre mange favorittaktiviteter å kombinere konferanser med.

Modern Activity Center

Modern Activity Center ligger kun ti minutter unna Oslo Lufthavn og har blitt en populær aktivitet for både Oslos innbyggere og besøkende. Her finner dere en AR-klatrevegg med oppgaver som må løses, flere VR-maskiner og ikke minst Norges største og kraftigste vindtunnel med vindhastighet opp til 300 km/timen.

SNØ

SNØ

Ved E6 mot Oslo, en halvtime unna Gardermoen, ligger SNØ, en stor innendørs helårsarena for snøopplevelser. Her kan du leie eller bruke eget utstyr og boltre deg i de flotte snødekte løypene.

Stedet passer for alle, uansett om du liker langrenn, snowboard, alpint eller noe helt annet. Snø har også skreddersydde bedriftspakker med ulike aktiviteter å velge mellom.

Jorda Rundt på 80 minutter

Jorda Rundt er en morsom aktivitet der man deles inn i lag og skal løse forskjellige typer oppgaver knyttet til forskjellige steder rundt om i verden. Jorda Rundt kan bestilles til lokalene dere oppholder dere i og arrangøren, Foss Event, stiller selv opp med alt nødvendig utstyr.

Fangene på Fortet

I Nydalen, 40 minutter fra Gardermoen, ligger populære Fangene på Fortet. Konseptet er basert på den populære realityserien fra TV. Følget deles inn i grupper som låses inn i celler og må løse fysiske og teoretiske oppgaver for å komme seg videre.

Fangene på Fortet

Oslo Camping

En halvtimes kjøretur fra Gardermoen, i Møllergata i Oslo sentrum finner du Oslo Camping med en stor innendørs 18-hulls minigolfbane og bar. Stedet kan bookes for større firmafester, men tilbyr også drop-in.

Oslo Klatrepark

Oslo klatrepark ligger knappe 30 minutter unna Gardermoen. Dette er en adrenalinfylt aktivitet for store og små firmagrupper. Her utfordres du i forskjellige løyper, inkludert zipline, høyt oppe i tretoppene.

Trenger du hjelp til å arrangere konferanse?

Vi i Gyro Conference har spesialisert oss på konferanser og hjelper gjerne med planlegging, logistikk og gjennomføring av din bedrifts neste konferanse. Du kan se alle våre konferansetjenester her.

[:en]

Gardermoen er et mekka for konferansegjester fra hele verden. Med kort vei til fly, hotell, mat og aktiviteter er det ikke overraskende at flere legger sine konferanser, kurs og møter til området. Her finner du den ultimate guiden for deg som vurderer å arrangere konferanse nær Gardermoen.

Logistikk

Gardermoen er det desidert beste stedet for deg som ønsker å arrangere en praktisk og effektiv gjennomføring av din konferanse med sentral beliggenhet. Med over 30 innenlands flyruter er det ikke noe problem å komme seg til Oslo Lufthavn fra de aller fleste norske byer.

Med shuttlebusser som går hvert 15-30 minutt kommer man seg enkelt fra flyplassen til konferanselokalet. De fleste hotellene og konferansesentrene på Gardermoen har egne avtaler med busselskapene. Flyplassen har også en stor taxiholdeplass.

Konferanselokaler og overnatting

Vi anbefaler å holde konferanse på hotell med egne konferanserom. Ta hensyn til blant annet hvor stor plass dere trenger, servering, pris og service. På Gardermoen finner du flere titalls hotell med egne konferanselokaler. Under finner du et utvalg av steder som er verdt å sjekke ut.

For store konferanser: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Det opplagte valget for store konferanser. Clarion Hotel & Congress har nesten 40 konferanserom og regnes som et av Norges største konferansehoteller.

Det største rommet, kalt The Qube, har plass til 6000 personer og rommer en egen scene. Dette lokalet passer perfekt for deg som ønsker å arrangere en større kongress eller messe. Hotellet tilbyr treningsrom og steambad, badstue og isdusj for slitne konferansegjester.

For de som vil ha kort reisevei: Radisson Blu Airport Hotel

Få skritt fra flyplassen ligger Radisson Blu Airport Hotel. Her kan du velge mellom 36 nyrenoverte møterom med plass til rundt 360 personer. Alle møterommene og hotellrommene har lydisolerte vegger. Hotellet har en stor bankettsal med plass til 350 gjester for større eventer.

Radisson Blu Airport Hotel

For de som vil være nær naturen: Quality Airport Hotel Gardermoen

Hotellet ligger ti minutter unna flyplassen og er perfekt for dere som ønsker å holde konferanse i landlige og grønne omgivelser. Quality Airport ligger tett inntil skogen og har kort vei til skogsstier, samt badevann om sommeren og skøytebane om vinteren. Hotellet ble renovert i 2018 og tilbyr toppmoderne konferanselokaler og hotellrom i skandinavisk stil.

For de som vil ha den beste frokosten: Thon Hotel Oslo Airport

Kun ti minutter unna Oslo Lufthavn finner du Thon Hotel Airport. Hotellet spesialiserer seg på konferanser og forretningsmøter og har et moderne preg med alt nødvendig utstyr.

Vegg-i-vegg finner du Thon Congress Gardermoen som har plass til 3 400 personer. Kjeden er anerkjent for sine frokostbuffeer og serverer i tillegg flott kveldsmat. For de som liker å trene har hotellet et eget treningsrom med moderne utstyr for både styrke- og kondisjonstrening.

For de som vil ha det hjemmekoselig: Garder Kurs- og Konferansesenter

Garder Kurs- og Konferansesenter ligger i kort avstand fra Oslo Lufthavn og tilbyr konferanserom med kapasitet fra fire til 60 gjester. For de som liker action har Garder en egen innendørs skytebane for teambuilding.

Garder Kurs- og Konferansesenter

Mat og bevertning

De fleste stedene på Gardermoen tilbyr frokost, lunsj, middag og snacks til sine konferansegjester. Det er også mulighet til å få skreddersydde menyer. Husk å gi beskjed på forhånd dersom det forekommer allergier, dietter eller lignende i reisefølget.

Aktiviteter

Dagene kan fort bli lange dersom man sitter innestengt på et konferanserom i mange timer. Derfor kan det være lurt å bruke deler av konferansen på aktiviteter som passer for reisefølget.

Gardermoen og Oslo byr på et stort utvalg aktiviteter som passer alle og enhver. Under er en kort liste over noen av våre mange favorittaktiviteter å kombinere konferanser med.

Modern Activity Center

Modern Activity Center ligger kun ti minutter unna Oslo Lufthavn og har blitt en populær aktivitet for både Oslos innbyggere og besøkende. Her finner dere en AR-klatrevegg med oppgaver som må løses, flere VR-maskiner og ikke minst Norges største og kraftigste vindtunnel med vindhastighet opp til 300 km/timen.

SNØ

SNØ

Ved E6 mot Oslo, en halvtime unna Gardermoen, ligger SNØ, en stor innendørs helårsarena for snøopplevelser. Her kan du leie eller bruke eget utstyr og boltre deg i de flotte snødekte løypene.

Stedet passer for alle, uansett om du liker langrenn, snowboard, alpint eller noe helt annet. Snø har også skreddersydde bedriftspakker med ulike aktiviteter å velge mellom.

Jorda Rundt på 80 minutter

Jorda Rundt er en morsom aktivitet der man deles inn i lag og skal løse forskjellige typer oppgaver knyttet til forskjellige steder rundt om i verden. Jorda Rundt kan bestilles til lokalene dere oppholder dere i og arrangøren, Foss Event, stiller selv opp med alt nødvendig utstyr.

Fangene på Fortet

I Nydalen, 40 minutter fra Gardermoen, ligger populære Fangene på Fortet. Konseptet er basert på den populære realityserien fra TV. Følget deles inn i grupper som låses inn i celler og må løse fysiske og teoretiske oppgaver for å komme seg videre.

Fangene på Fortet

Oslo Camping

En halvtimes kjøretur fra Gardermoen, i Møllergata i Oslo sentrum finner du Oslo Camping med en stor innendørs 18-hulls minigolfbane og bar. Stedet kan bookes for større firmafester, men tilbyr også drop-in.

Oslo Klatrepark

Oslo klatrepark ligger knappe 30 minutter unna Gardermoen. Dette er en adrenalinfylt aktivitet for store og små firmagrupper. Her utfordres du i forskjellige løyper, inkludert zipline, høyt oppe i tretoppene.

Trenger du hjelp til å arrangere konferanse?

Vi i Gyro Conference har spesialisert oss på konferanser og hjelper gjerne med planlegging, logistikk og gjennomføring av din bedrifts neste konferanse. Du kan se alle våre konferansetjenester her.

Published
Categorized as Blog