Årskonferansen 2020 avlyses!

Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at vi avlyser Avfall Norges årskonferanse 2020 på bakgrunn av korona-situasjonen.

Etter signaler fra deltakere, utstillere og medlemmer av Avfall Norge om usikkerhet knyttet til selve korona-virusets utvikling og smitterisiko, samt hvordan dette påvirker bransjens økonomi i 2020, har Avfall Norge og styret vurdert som den beste avgjørelsen å avlyse Avfall Norges årskonferanse 2020.

Ingen vet hvordan 2021 vil se ut, og vi skjønner at verden vil være annerledes i en god stund fremover, derfor vil vi vurdere hvordan konferansen skal legges opp fremover basert på erfaringene bransjen nå tar med seg, det gode arbeidet som allerede er lagt i konferansen, og nye muligheter som ligger foran oss.

Vi er svært lei oss for at vi måtte avlyse, og beklager så mye til alle dere som har gledet dere til konferansen i juni, akkurat som vi har.

Vi refunderer deltakeravgift og moduler, men ber om et administrasjonsgebyr på 750 kr per deltakerpåmelding. Vi håper på forståelse for dette, som vil dekke noen av kostnadene Avfall Norge har hatt i forbindelse med planlegging av konferansen. Dette bidrar også til at vi står rustet til videre arbeid for medlemmene og forberedelser til neste konferanse.

Dere vil motta en epost med link til et skjema hvor dere kan fylle ut nødvendig informasjon for refusjon. Frist for krav om refusjon er 9. mai. Ved spørsmål knyttet til dette, kontakt oss på aarskonferansen@gyro.no

En møteplass til høsten

Det er signalisert at det til høsten kan være behov for en møteplass å dele erfaringer rundt korona-situasjonen og andre aktuelle tema og kanskje viktigst, at hele bransjen får en møteplass for å diskutere løsninger. Derfor har vi besluttet å åpne vårt Høstmøte, som opprinnelig er for bransjens ledere til alle våre medlemmer.
Datoen er 12. - 13. oktober på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.

Mer informasjon kommer i august.