Vi anbefaler noen av Norges beste konferansehotell

Leter du etter det beste hotellet for å arrangere en stor eller en mindre konferanse? Her er en oversikt over hvilke hotell som egner seg best for ulik størrelse på konferansen.

Ønsker du å finne akkurat det ene hotellet som passer best til din konferanse? Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne riktig konferansehotell. Her finner du de beste hotellene sortert etter mange som skal delta på konferansen.


50 til 250 deltagere

Sundvolden Hotel, Krokkleiva

Sundvolden Hotel, Krokkleiva

Sundvolden Hotel, Norges mest tradisjonsrike hotell, ligger kun 25 minutter fra Sandvika og en snau time fra Gardermoen. Hotellet er med i “De Historiske Hotel og spisesteder”, og er tilrettelagt for de små intime møtene, så vel som de store møtene. Her finner du en ny og moderne konferansehall. Hotellet har fokus på sikkerhet, profesjonalitet, deilig mat, aktiviteter og friskt luft.

Sola Strand Hotel, Stavanger

Sola Strand Hotel, Stavanger

På Solastranden, kun 15 minutter fra Stavanger og 2 minutter fra Stavanger lufthavn Sola, ligger Sola Strand Hotel. Hotellet har tre konferansesentre med 20 møterom og kapasitet til 300 personer. Hotellet er kjent for sin flotte beliggenhet og anerkjente mat. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.

Hotel Norge Bergen, Bergen

Hotel Norge Bergen, Bergen

Hotel Norge Bergen  er et av Bergens mest prominente hoteller. Hotellet sine Meeting Studios er moderne innredet. Du kan velge mellom 3 Studios med fleksible løsninger, 4 Studios med plass inntil 12 pers, en eksklusivt Studio Suite med behagelig lounge og plass til 12 pers, 3 flotte Chambre Séparée med plass til 8 pers og et Ballroom som tar inntil 250 personer.


250 TIL 500 DELTAGERE

Bristol Hotel, Oslo

Ærverdige Bristol Hotel har mye historie i veggene, en elegant atmosfære og en av Oslos mest moderne og komplette kongressaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde. Her finnes alt fra små møterom til store kongressaler og ærverdige selskapslokaler. Den største konferansesalen kan romme opptil 500 personer i kinooppsett.

X Meeting Point, Oslo

X Meeting Point, Oslo

X Meeting Point er et nytt og annerledes konferanse- og eventsenter midt mellom Oslo og Gardermoen. Konferansesenteret har 33 ulike møterom som passer til alt fra 8 til 550 personer. Her finner du også en catwalk, mingleplasser, 4500 parkeringsplasser, utearealer, event- og messehaller, toppmoderne teknologi og et hotell vegg i vegg.

Thon Hotel Storo, Oslo

Thon Hotel Storo, Oslo

Thon Hotel Storo har toppmoderne møtelokaler, banebrytende teknologi og en utpreget lidenskap for design og mat. Konferansesenteret består av fem fleksible møterom og saler som kan tilpasses ulike arrangementer opp til 300 personer.

Scandic Holmenkollen Park Hotel, Oslo

Scandic Holmenkollen Park Hotel, Oslo

350 høydemeter over Oslo ligger Scandic Holmenkollen Park Hotel. Det ærverdige hotellet har flott utsikt over hovedstaden og en av byen beste restauranter. Hotellet har 38 konferanserom og kan huse opptil  800 deltakere i tillegg til banketter opptil 500 gjester.

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Radisson Blu Caledonien Hotel har tidsriktige og moderne lokaler. Hotellet har intime lounger for de mindre møtene og store konferansesaler med 180-graders utsikt, 12 fleksible eventflater med avansert A/V-teknologi og kapasitet til 650 mennesker. Caledonien Hall er en av Kristiansands største konferansesaler med plass til totalt 650 gjester.

Thon Arena Lillestrøm, Lillestrøm

Thon Arena Lillestrøm, Lillestrøm

Thon Arena Lillestrøm er et moderne konferansehotell med muligheter for små og store konferanser, møter og banketter. Hotellet ligger sentralt på Lillestrøm, vegg-i-vegg med Norges Varemesse og i kort gangavstand til togstasjonen. Toget tar bare 12 minutter til Oslo sentrum og til Gardermoen

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Radissson Blu Atlantic Hotel er et landemerke i Stavanger og har et av områdets fremste konferanseanlegg. Hotellet kan romme eksklusive styremøter til konferanser med opptil 500 gjester. Her finnes det 15 toppmoderne møterom

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort, Geilo

Midt mellom Oslo og Bergen, og med god tilgang med kollektivtransport, finner du Vestlia Resort. Hotellet har Geilos største event- og konferansehall på til sammen 1200 kvm. I tillegg har konferansesenteret tilhørende mingleområder. Vestlia Resort kan huse arrangementer på opptil  650 personer. Vestlia Resort har fjellet og slalombakker rett utenfor døra.


OVER 500 DELTAGERE

Scandic Fornebu, Fornebu

Scandic Fornebu, Fornebu

Hotellet har flotte uteområder rett utenfor døren med strender, turløyper, windsurfing og golf. Scandic Fornebu er blant Østlandets største konferansehotell med kapasitet på opptil 1350 personer. Hotellet har 18 møterom og det største møterommet har 850 plasser.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger kun 500 meter fra Karl Johans gate og en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Hotellet har en separat konferanseinngang til 18 møterom som totalt måler over 2.000 kvadratmeter. Hotellet har 40 års erfaring med å arrangere konferanser. Velg mellom romslige lokaler med flyttbare vegger, høyt tak og AV-teknisk utrustning.

Clarion Hotel Energy, Stavanger

Clarion Hotel Energy, Stavanger

Clarion Hotel Energy er Stavanger-regionens største konferansehotell ved Stavanger Forum på Madla. Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer, fordelt på 1800 kvadratmeter.

Scandic Lillehammer Hotel, Lillehammer

Scandic Lillehammer Hotel, Lillehammer

Scandic Lillehammer Hotel ligger nær sentrum av Lillehammer. Den største konferansesalen måler 1010 m2 og kan ta opp til 1200 personer i kino-oppsett. Salen kan deles i tre for parallellsesjoner og separate konferanser. Dørene mot salene ved siden av kan åpnes, og til sammen skaper det over 2000 m2, som passer godt til messeområder. Hotellet har totalt 17 møterom.

Scandic Havet, Bodø

Scandic Havet, Bodø

Scandic Havet ligger på kaikanten i Bodø, med utsikt i alle himmelretninger. Hotellet er Nord-Norges høyeste bygg og største konferansehotell. Scandic Havet har fleksible konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 600 personer, i tillegg til tilknytning til Bodø kulturhus med møtekapasitet for opptil 1000 gjester.

Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim

Clarion Hotel & Congress er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger på kaia ved Trondheimsfjorden. Hotellet åpnet i 2012 og byr på anerkjent kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette et ideelt sted for møter, konferanser og seminarer.

Thon Congress Gardermoen, v Oslo Lufthavn

Kun 10 minutter fra terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen ligger kongressenteret Thon Congress Gardermoen, konferansehotellet Thon Hotel Oslo Airport og hotellet Thon Hotel Gardermoen. Med en svært fleksibel hall, kan kongressenteret tilby konferanser av alle størrelser, og med to hoteller ved siden er det overnattingskapasitet for nærmere 1400 personer. Fra og til Oslo Lufthavn kan du ta shuttlebuss som stopper ved hotellene.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, v Oslo Lufthavn

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, v Oslo Lufthavn

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, The Qubeble i 2017 kåret til Norges beste storarena. The Qube er på hele 17000 kvadratmeter, og har kapasitet til å ta imot 8000 gjester. Arrangementene er svært varierte, og spenner over alt fra kongresser, konferanser, utstillinger og messer, til konserter, dansegallaer og julebord. Hele 4500 gjester kan spise bankettmiddag på én gang. The Qube har 16 store møterom og 29 mindre møterom.

Clarion Hotel The Edge Tromsø, Tromsø

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Clarion Hotel The Edge Tromsø er Tromsøs største kongress- og konferansehotell. Hotellet har innovativ og moderne arkitektur og ligger i vannkanten i Tromsø sentrum. Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og arrangerer møter, kurs, konferanser, event og kulturarrangementer.

Publisert
Kategorisert som Blogg